En Blogg om att leva med Lupus & arbeta med hundar!

Klämde in en Lydnadstävling,,,

Hemma tävling är alltid trevligt, dock måste jag tillägga att mitt egenintresse för tävling är sådär just nu! Med lugn och harmoni förberedde vi oss, Omens syster Opal gick före oss, jag sneglade lite genom lövverket på träden och såg deras fina betyg.

Kände lite tävlingslust i form av att inte vilja vara sämre en mina elever denna gång. Så med den känslan entrade jag och Omen planen, där den också försvann lika plötsligt som den dök upp. Omen gick jättefint men verkade lite loj överlag och det kändes konstigt men vi fick ihop en drös med poäng ändå! Så jag klagar inte för denna gång hade vi ingen nolla, bara lite strul som jag med min rutin kunde lösa!

Se gärna filmen om du är nyfiken...


Hösten kom med storsteg...

Hej!

Efter en lång tids sjukskrivning är fortfarande värdena inte bra, läkarna testar en det ena en det andra och de verkar inte riktigt veta hur det ska stoppa allt just nu. Men vad är det när hela europa står i lågor eller översvämmningar??

Har haft utegångsförbud (solen) hela sommaren så allt har väl legar lite i träda. Nu är iallafall Xeon och Omen anmälda till prov och vi har hunnit med en utställning med Omen, där han som unghund fick Excellent och Ck samt placerade sig som 2a bästa hane. Ingen hejdundrande stor konkurrans men ändå. Han har ju sina brister men börjar växa till sig riktigt bra!

Har dessutom passat på att mentaltesta honom, KORNING med en extriör del nu har han tieln Korad. Jag kommer att lägga upp hans film på mentaltesten senare!

Hann med att lägga spår i dag till hundarna, där alla fick pröva att gå på långlina. det gick superbra. Xeon börjar bli bättre på att inte vinda in sina apporter, jag väntar helt enkelt ut honom till han sätter ned nosen igen  !

KORAD Trönderjyckens Omen, nedan

1551636_947960651884901_3618785379614910041_n

 

Rose bloggar!

Rose5
Rose Hedman