En Blogg om att leva med Lupus & arbeta med hundar!

Arbetar hemma!

 

Gör lite reklamfilmer på mina kurser, är sjukskriven och får inte vistas i solen just nu. Så vad passar inte bättre än att göra det man tänkt göra under en lång tid, sittandes under markisen i gassande sol.

Hundarna ligger utslagna i hundgården medan snickarna springer in och ut i sin renovering av vattenskadorna!

Så här blev resultatet på Hundfostran...

 


Xeon skadad!

Xeon och jag var på Skyddskurs i lördags på Sk Järfälla. Det var väldigt trevligt att träffa "gamla" bekanta och kul att figuranten hittat tillbaka igen, han har bytt hobby för en tid. Vi var en grupp på 8 hundar så det var en lagom stor grupp så att hundarna fick jobba ett par pass under dagen.

Xeon skadade sig och ville inte stå på foten, jag undersökte om han trampat på ngt men fann inget. Ställde foten i hans vattenskål en stund för jag tänkte att han trampat på typ tistlar eller en nässla.

Ringde Xeons Fysiotherapeut, Tessan från www.hundmassören.se som ryckte ut för att titta på honom. Hon böjde igenom och körde lite laser på honom och vips kände han sig bättre. Men helt bra är han inte då han undvikit att springa och leka i ett par dagar nu.

Om han inte är bättre imorgon åker vi till veterinären för en genomgång!

Den största sorgen han upplever är att bollarna från www.dogaccess.se har kommit, de enda bollarna han verkligen älskar! Tyvärr får han vänta lite innan han får jaga dem. Lisa på Dogaccess har på en av bollarna satt ett kanske lite bättre snöre, vi håller tummarna!

15171_921517457862554_797069059209892557_n


Fun med Kickbiken!

Har prövat Kickbiken med hundarna nu, det kommer att bli jättekul när de är inkörda ordentligt. Måste träna lite höger/vänster i fullfart före det blit två-spann!

 Selarna har vi köpt på http://www.bjorkis.com/ samt om du är nyfiken på vad Kickbike är så kolla in på deras hemsida http://draghundcenter.se/

 

Rose bloggar!

Rose5
Rose Hedman