En Blogg om att leva med Lupus & arbeta med hundar!

Ljust...

 

 


Snart bara panelen kvar....

 

 


Sälja min assistent....

 

Efter att dagarna startar med en hög av AlvfortBrufPlaCortEnaSo, så startar kroppen sakta igång tröskverket. Ja just det min kära sambo startar sin dag med att ge mig en Fort & Brufen innan han går till jobbet, då hinner tabletterna verka lite innan Utter drar upp mig ur sängen. Utter som känner på sig redan tidigt på kvällen innan jag somnat, att jag är på väg att bli dålig.

Utter sätter sig och bara andas på mig, tittar stillsamt och utforskande på mig, sedan tvättar han armen ömt och försiktigt. Inte som han gör på husse, där diskar han av hela husse med intensiv tunga och tar även en smakbit ibland. Utan stilla försiktigt, då vet jag att det kommer att bli en hård natt med smärtor och lite sömn, tyvärr är det växlande väder och vind ute det underlättar ju inte precis.

Läkarna har ökat all medicin denna gång och det funkar riktigt bra, är pigg i huvudet men kroppen skriker gå i ide!

Vi var i Göteborg på MyDog show med Utter och det gick superbra, excellent, Cert, CACIB och BIM första dagen, andra dagen blev han 3e Bästa Hane utslagen av två av Sveriges finaste hundar! Så nu tycker t o m jag att utställning är roligt, på SKK så springeer inte folk runt ringen vilket gör att Utter inte går i jakt på alla bollar runomkring. Han visade sig väldigt bra båda dagarna, det var husse som visade honom och jag stod "hare på stället"!

Sambon fick erbjudandet att gå i rasparaden med Utter, på en marinblå matta med sin raka superröda färg gick Utter i strålkastar ljuset och glänste, det var mycket vackert att se, blev lite tårögd av stolthet över att se mina livskamrater på mattan!

Nyss fick jag ett mail om en Kines som är uppfödare och vill köpa Utter, nämn pris bara!!??
Smickrande, frestande ja men med många frågor... Kommer de förstå min "kyckling"? Kyckling är ju speciell, vill de arbeta med honom, hur skulle det gå då för Kyckling, han är ju en mammagris skulle han klara av att visa upp machosida utan mig?

Men det är ju klart, frågar man Kyckling så fixar han allt, bara för brudarnas skull!!
Tydligen får man en hel del pengar för hunden, hunden får en egen skötare och de behandlas som kungar där borta. Men, men tääänk om de lessnar på kyckling och äter upp honom då?
Nä, mitt hjärta säger nej, det ska till MYCKET pengar om vi ska skiljas åt, även om han skulle få det bättre där borta, för sexets skull det är ju förbjudet med tikar här hemma!
 
Utter en liten kyckling, men ändå en självlärd asisstent hund är inte till salu!
Kram alla, var rädd om varandra!
 

 

Rose bloggar!

Rose5
Rose Hedman